Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Training Data & Analytics Testing (CDAT) – Avondsessies – Utrecht

september 19

€1495
CDAT Background Image

Veel professionals gever er de voorkeur aan om de CDAT trainingen ’s avonds te volgen in plaats van overdag. Begrijpelijk: hierdoor blijven ze overdag inzetbaar bij hun klanten én kunnen ze tegelijk hun kennis en vaardigheden op een hoger niveau tillen. Uiteraard geven Ammerlaan, Dataconnected en Verified daar graag gehoor aan en daarom organiseren we dit najaar de Certified Data & Analytics Testing Foundation training in 5 avonden.

Tijdens deze praktisch opgezette training krijg je inzicht in het gestructureerd testen in complexe Data & Analytics projecten en – omgevingen. Je kunt na afloop een teststrategie opzetten voor data warehouse- , business intelligence- en analytics trajecten, deze uitvoeren en er in heldere woorden over rapporteren.

De inhoud van de training sluit aan op ISTQB en biedt een specifieke toepassing in de Data (Analytics) omgeving.

Zie voor meer details de beschrijving van de training.

Deze training wordt verzorgd in het Nederlands (met Engelstalige slides en artikelen). De trainingen vinden plaats op: 19 en 26 september, 3, 10 en 17 oktober 2019 van 18:00-21:00 uur.

Wil je vooraf mee-eten? Laat dat dan svp weten bij je aanmelding.

De kosten van de training bedragen € 1495,- (incl. examen á € 200,-).

Neem voor meer informatie contact op met Armando Dörsek van Verified of schrijf je meteen in op de website van trainingspartner  Ammerlaan Training en Advies.

Share

Locatie

RisQIT Utrecht
Reactorweg 9a
Utrecht, 3542 AD Nederland

Organisatoren

Ammerlaan IT Training en Advies
DataConnected
Verified.nl
Maestro Academy
Share