Introductie

Verified is uw partner voor het testen van de Data & Analytics omgeving 

Software Testen, dat is al lang geen nieuws meer. Maar nu u investeert in een business intelligence omgeving, een datawarehouse of een platform voor uw data scientists vraagt u zich af of u hierbij óók de kwaliteit kunt laten aantonen?
Ja, dat kan! 

Consultants van Verified bieden u advies bij het opstellen en uitvoeren van een testplan voor de data-georiënteerde omgeving, variërend van rapportages en dashboards, datawarehouses en data marts, ontsluiting van nieuwe bronnen en het neerzetten van infrastructuur en pakketten.

Medewerkers van Verified kunnen ontwikkel- en testtrajecten begeleiden (testmanagement, testcoördinatie, scrum masters) en rapporteren op voortgang, risico’s en resultaten.

Verified helpt bij het verbeteren van uw testproces

Consultants van Verified kunnen uw ontwikkel- en beheerprocessen doorlichten op basis van erkende methodieken zoals TMMi en TPI Next® – en een groeipad voorstellen voor de testvolwassenheid van uw organisatie.

Deze methodieken raken ook onderwerpen zoals informatiebeveiliging en change- en release  management, waardoor ook díe processen verbeteren.

Kennis en vaardigheden opbouwen – door workshops en trainingen 

Risicogebaseerd testen van het data-landschap vraagt om een inventarisatie van risico’s – en het definiëren van mitigerende maatregelen. Testen is één van de mogelijke maatregelen. Medewerkers van Verified faciliteren dergelijke sessies en spreken de taal van de business, ontwikkelaars en beheerders.

Bouw kennis en vaardigheden op van uw team 

Trainers van Verified kunnen uw medewerkers opleiden en trainen in het testen van het data-landschap. Naast het bestaande portfolio van trainingen en workshops kunnen we binnen korte tijd maatwerktrainingen ontwikkelen en verzorgen. Daarmee vult u de kennis & vaardigheden van uw eigen team aan en wordt u minder afhankelijk van externe expertise.

Informatiebeveiliging & Privacy 

De afgelopen jaren is het steeds belangrijker voor organisaties om aan te kunnen tonen dat ze aan kaders voor informatiebeveiliging (bv. BIO) en privacy (AVG/GDPR) voldoen. Collega’s van Verified kunnen u daarbij assisteren, door inventarisaties en adviezen.

Migraties

Medewerkers van Verified hebben uitgebreide ervaring met het migreren van data, applicaties en infrastructuur. Ze delen deze ervaring graag met uw team, bij het opstellen van de plannen en/of het uitvoeren van een migratie- en testplan.

Nog meer?
Ja natuurlijk, Verified kan u helpen met nog veel meer diensten. Denk aan: inrichten van bevindingenadministraties, toetsen van requirements/specificaties, begroten & plannen, hands-on testen van software, opleidingsplannen en functieprofielen. En nog veel meer…

Neemt u vooral contact op en Verified kan u zeer waarschijnlijk een passende aanbieding doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Testen & Toetsen in de wereld van BI, Datawarehousing en Analytics