Introductie

Verified is uw partner voor het testen van de Data & Analytics omgeving 

Een teststrategie opstellen voor de ontwikkeling van software toepassingen, dat kunnen uw collega’s mogelijk al prima aan. Maar nu gaat u investeren in een business intelligence omgeving, een datawarehouse of een platform voor uw data scientists – en u vraagt zich af of u hierbij de kwaliteit ook kunt laten aantonen?
Ja, dat kan! 

Consultants van Verified bieden u advies bij het opstellen van een testplan voor de data-georiënteerde omgeving, variërend van rapportages en dashboards , datawarehouses en data marts, ontsluiting van nieuwe bronnen en het neerzetten van infrastructuur en pakketten.

Medewerkers van Verified kunnen ontwikkel- en testtrajecten begeleiden (testmanagement, testcoördinatie, scrum masters) en rapporteren op voortgang, risico’s en resultaten.

Verified helpt bij het verbeteren van uw testproces

Consultants van Verified kunnen uw ontwikkel- en beheerprocessen doorlichten op basis van erkende methodieken zoals TMMi en TPI Next® – en een groeipad voorstellen voor de testvolwassenheid van uw organisatie.

Deze methodieken raken ook onderwerpen zoals informatiebeveiliging en change- en release  management, waardoor ook díe processen verbeteren.

Kennis en vaardigheden opbouwen – door workshops en trainingen 

Risicogebaseerd testen van het data-landschap vraagt om een inventarisatie van risico’s (of: kansen, impact, schade). Verified kan dergelijke sessies faciliteren, want de medewerkers van Verified spreken de taal van de business, ontwikkelaars en beheerders.

Daar waar vaardigheden ontbreken, kunnen trainers van Verified uw medewerkers opleiden en trainen. Naast het bestaande portfolio van trainingen en workshops kunnen we binnen korte tijd maatwerktrainingen ontwikkelen en verzorgen.

Informatiebeveiliging & Privacy 

De afgelopen jaren is het steeds belangrijker voor organisaties om aan te kunnen tonen dat ze aan kaders voor informatiebeveiliging (bv. BIO) en privacy (AVG/GDPR) voldoen. Collega’s van Verified kunnen u daarbij assisteren, door inventarisaties en adviezen.

Migraties

Medewerkers van Verified hebben uitgebreide ervaring met het migreren van systemen, platformen/infrastructuur en gegevens. Ze delen deze ervaring graag met uw team, bij het opstellen van de plannen en/of het uitvoeren van een migratie- en testplan.

Nog meer?
Ja natuurlijk, Verified kan u helpen met nog veel meer diensten. Denk aan: inrichten van bevindingenadministraties, toetsen van requirements/specificaties, begroten en plannen, hands-on testen van software, opleidingsplannen en functieprofielen. En nog veel meer…

Neemt u vooral contact op en Verified kan u zeer waarschijnlijk een passende aanbieding doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Testen & Toetsen in de wereld van BI, Datawarehousing en Analytics