Image showing a team meeting

Testcoördinatie

Op zoek naar iemand met kennis en vaardigheden op het vlak van Testen en Kwaliteit die óók helder kan rapporteren en een (klein) team van testers kan aansturen? Dan zoekt u een Testcoördinator. 

Bij Verified hebben we ruime ervaring opgedaan met de coördinatie van de testuitvoering. Zowel bij de ontwikkeling van software door engineers (systeemtesten) als ook de acceptatie daarvan door afnemers (acceptatietesten).

De testcoördinator ondersteunt bij het plannen van de testen, het maken van keuzes ten aanzien van de testspecificatietechnieken (diepgang van het testen), het aanvragen en inregelen van testomgevingen en testdata, het uitwerken van testgevallen door de ontwikkelaars en testers en de rapportage over de voortgang van het testen en over de kwaliteit van de software. In voorkomende gevallen test de testcoördinator zelf mee.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met Verified.nl voor een verhelderend gesprek.

Enkele trefwoorden: product risico analyse (PRA), testomgeving, testplan, planning, plannen en begroten van testen, testdata, testen, testvoorbereiding, testuitvoering, testontwerp, testspecificatie, testgevallen, test cases, test scenario, diepgang, testdekking, testteam, vrijgaveadvies, testrapport.

Testen & Toetsen in de wereld van BI, Datawarehousing en Analytics