Introductie

Denkt u dat uw softwareleverancier u precies begrepen heeft, toen zij aanboden om uw bedrijfskritische systeem te gaan ontwikkelen? Of weet u het zeker?

Als u software van derden betrekt dan helpt Verified u graag vast te stellen dat uw leverancier het juiste pad inslaat. Door heldere afspraken te maken over wie waarvoor verantwoordelijk is. Door tijdig te toetsen – en door achteraf te testen. U beperkt risico’s en vermindert kosten door vroeg in het traject fouten te ontdekken of liever: ze te vermijden. U voorkomt productieproblemen door de opgeleverde software te laten testen. Verified kan u hierbij helpen.

U heeft plannen om uw systemen te migreren naar een nieuw platform. Uw IT-partner geeft aan dat het technisch allemaal goed te doen is.

Verified begrijpt als geen ander dat migratietrajecten spannend kunnen zijn: het moet straks echt in één keer goed gaan, uw audit afdeling stelt ‘lastige vragen’,  datakwaliteit kan te wensen over laten, er zijn vaak technische hobbels… Verified heeft brede ervaring opgedaan met het testen van o.a. Datawarehouse & Business Intelligence toepassingen, data- en softwaremigraties, pakketupgrades enz.

Alleen al een vrijblijvend gesprek met uw projectmanager zal leiden tot nieuwe inzichten en het vermijden van een aantal valkuilen.

Uw team bestaat uit prima vaklieden. Tóch worden gebruikers en beheerders elke release onaangenaam verrast: het promoveren van software gaat moeizaam en er zijn vaak verstoringen in productie. U heeft weet zeker dat het allemaal een stuk effectiever en efficiënter zou moeten kunnen: u wilt minder kosten, minder bugs en meer grip op de resultaten. 

Medewerkers van Verified hebben meer dan 20 jaren ervaring in ICT, waarvan een groot deel bij de uitvinder van de testmethodiek ‘TMap©Next’ en Test Process Improvement (TPI®), een methode om de testvolwassenheid van uw organisatie te meten.  Ook is brede ervaring opgedaan met het opzetten en besturen van Testlines, teams van testprofessionals die door het slim inzetten van standaarden en de juiste tooling effectief en efficiënter kunnen werken. Verified geeft u graag weer ‘het stuur’ terug in handen.

Nog meer?

Ja natuurlijk, Verified kan u helpen met nog veel meer diensten. Denk aan: inrichten van bevindingenadministraties, toetsen van requirements/specificaties, begroten en plannen, hands-on testen van software, uitvoeren van de Product Risico Analyse (PRA), verzorgen van trainingen (Agile), opstellen van functieprofielen en assisteren bij het verwerven van nieuwe testspecialisten. En nog veel meer… Neemt u vooral contact op en Verified kan u zeer waarschijnlijk een passende aanbieding doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *